Home ΥΓΕΙΑ πρωινη προσευχη στο σπιτι

πρωινη προσευχη στο σπιτι

0
46
πρωινη προσευχη στο σπιτι
πρωινη προσευχη στο σπιτι

πρωινη προσευχη στο σπιτι Οι πρωινές προσευχές μπορεί να είναι τόσο απλές ή σύνθετες όσο θέλετε, αλλά το σημαντικό είναι να βρείτε μια προσευχή που να επικοινωνεί τις επιθυμίες της καρδιάς σας στον Θεό. Μπορούμε να φέρουμε τις ανησυχίες και τις ανησυχίες μας ενώπιον του Θεού ανά πάσα στιγμή. Αλλά το να ξεκινήσετε μια νέα μέρα με προσευχή είναι ένας υπέροχος τρόπος για να αναζητήσετε την ειρήνη και τη δύναμη του Θεού για την επόμενη μέρα. Εάν χρειάζεστε θεραπεία , δύναμη ή προστασία , ζητήστε από τον Κύριο και θα το λάβετε!

Όποια μορφή κι αν πάρει η πρωινή σας προσευχή,

το σημαντικό είναι να ξεκινήσετε σήμερα και να αρχίσετε να βιώνετε τη δύναμη του Θεού στη ζωή σας. Ξεκινώντας κάθε μέρα με ευγνωμοσύνη, πρόθεση και πίστη στον Θεό θα κάνει τις μέρες σας πιο ειρηνικές, παραγωγικές και χαρούμενες!

5 Απλές Πρωινές Προσευχές

  1. Μια απλή πρωινή προσευχή : Αγαπητέ Κύριε, σας ευχαριστώ για το δώρο μιας νέας ημέρας. Σας προσφέρω αυτή τη μέρα. Είθε ό,τι κάνω σήμερα να γίνει με αγάπη και για τη δόξα σας. Καθοδηγήστε τις σκέψεις, τα λόγια και τις πράξεις μου και βοηθήστε με να γίνω πηγή καλοσύνης και ενθάρρυνσης για τους άλλους. Αμήν.

Μια πρωινή προσευχή της ημέρας των ευχαριστιών 

  1. : Αγαπητέ Κύριε, σας ευχαριστώ για το δώρο αυτής της νέας ημέρας. Είμαι ευγνώμων για τις ευλογίες της ζωής, της υγείας και της ευκαιρίας να Σας υπηρετήσω. Παρακαλώ καθοδηγήστε τις σκέψεις, τα λόγια και τις πράξεις μου σήμερα, και είθε ό,τι κάνω να είναι σύμφωνα με το θέλημά Σου. Στο όνομα του Ιησού, προσεύχομαι. Αμήν.
  2. Μια Προσευχή για Δύναμη και Καθοδήγηση : Επουράνιο Πατέρα, καθώς ξεκινάω αυτή την ημέρα, ζητώ τη δύναμη και την καθοδήγησή Σου. Βοηθήστε με να αντιμετωπίσω τις προκλήσεις που έχω μπροστά μου με θάρρος και χάρη. Είθε το Άγιο Πνεύμα Σου να είναι ο μόνιμος σύντροφός μου, να με οδηγεί στον δρόμο της δικαιοσύνης. Στο όνομα του Ιησού, προσεύχομαι. Αμήν.
  3. Μια Προσευχή για Ειρήνη : Κύριε Ιησού, δώσε μου την ειρήνη Σου σήμερα το πρωί. Βοήθησέ με να αφήσω την ανησυχία και το άγχος, γνωρίζοντας ότι έχεις τον έλεγχο. Γέμισε την καρδιά μου με την ηρεμία Σου και δώσε μου τη σοφία να πλοηγήσω την ημέρα με ήρεμο πνεύμα. Αμήν.

Πρωινή αφιέρωση :

  1. Ω Θεέ, Δημιουργέ μου και Συντηρητή μου, αφιερώνω αυτή την ημέρα σε Σένα. Χρησιμοποίησε με ως όργανο της αγάπης και της χάρης Σου. Βοήθησέ με να είμαι ευλογία για τους άλλους και να αντανακλώ το φως Σου σε ό,τι κάνω. Είθε η ζωή μου να είναι μαρτυρία για τη δόξα Σου. Στο όνομα του Ιησού, προσεύχομαι. Αμήν.

Αυτά είναι μόνο μερικά παραδείγματα πρωινών προσευχών στον Χριστιανισμό. Μπορείτε να επιλέξετε ένα που να έχει απήχηση σε εσάς ή να το χρησιμοποιήσετε ως έμπνευση για να δημιουργήσετε τη δική σας πρωινή προσευχή που ταιριάζει στις ικεσίες σας στον Θεό και στις καθημερινές σας ανάγκες. Οι πρωινές προσευχές μπορούν να είναι ένας ουσιαστικός τρόπος για να ξεκινήσετε τη μέρα με προβληματισμό, ευγνωμοσύνη και θεία καθοδήγηση.

Πρωινές Προσευχές Ευγνωμοσύνης για μια Νέα Ημέρα

«Και σηκώνοντας πολύ νωρίς το πρωί, ενώ ήταν ακόμη σκοτάδι, αναχώρησε και βγήκε σε ένα έρημο μέρος, και εκεί προσευχήθηκε». ( Μάρκος 1:35 ) πρωινη προσευχη στο σπιτι

Το να ξεκινάτε κάθε μέρα με μια προσευχή ευχαριστιών είναι ένας καταπληκτικός τρόπος έκφρασης ευγνωμοσύνης. Ο Θεός, που είναι η πηγή της ζωής, μας ευλογεί με νέες ευκαιρίες και θαύματα κάθε μέρα. 

Επομένως, είναι σημαντικό να στραφείτε σε Αυτόν και να είστε ευγνώμονες. Μια προσευχή ευγνωμοσύνης μας βοηθά να επικεντρωθούμε στη διατήρηση ενός χαρούμενου πνεύματος, ανεξάρτητα από τυχόν προκλήσεις που μπορεί να συναντήσουμε κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Το να εκφράζουμε ευγνωμοσύνη στον Κύριο

το πρωί είναι ένας ευεργετικός τρόπος για να διατηρήσουμε την εστίασή μας σε αυτό που είναι πραγματικά σημαντικό. Είναι μια ισχυρή υπενθύμιση όλων των ευλογιών που μας έχουν δοθεί και της ατελείωτης αγάπης που μας πλημμυρίζει ο Θεός. Ακολουθεί ένα παράδειγμα πρωινής προσευχής που μπορείτε να απαγγείλετε για να ευχαριστήσετε για μια νέα μέρα:

Αγαπητέ Θεέ, Καθώς ο ήλιος ανατέλλει αυτή τη νέα μέρα,

έρχομαι μπροστά σου με μια καρδιά γεμάτη ευγνωμοσύνη. Σας ευχαριστώ για το δώρο αυτής της νέας ημέρας και την ευκαιρία που φέρνει. Προσεύχομαι για την καθοδήγηση και την παρουσία σας όλη την επόμενη μέρα. Δώσε μου τη σοφία να κάνω καλές επιλογές, τη δύναμη να αντιμετωπίζω τις προκλήσεις και μια καρδιά που ξεχειλίζει από αγάπη και καλοσύνη. Βοηθήστε με να γίνω πηγή θετικότητας και ενθάρρυνσης για όσους συναντώ. Είθε αυτή η μέρα να είναι γεμάτη με σκοπό, χαρά και ευλογίες. Το βάζω στα αγαπημένα σου χέρια, έχοντας εμπιστοσύνη ότι θα με οδηγήσεις στον σωστό δρόμο. Στο όνομα του Ιησού, προσεύχομαι. Αμήν.

Προσευχή για το πρώτο πράγμα το πρωί

Καλημέρα, Κύριε!

Σας ευχαριστώ για μια νέα μέρα. Σας ευχαριστούμε που η συμπόνια Σας ανανεώνεται κάθε πρωί. Μεγάλη η πίστη Σου και η ακλόνητη αγάπη Σου, Κύριε! Δεν ξέρω τι θα γίνει σήμερα και πόσα θα κάνω, αλλά εσύ το κάνεις. Σας δίνω λοιπόν αυτή τη μέρα.

Γέμισε με με το Άγιο Πνεύμα Σου, Πάτερ. Δώσε με ενέργεια για τη δουλειά Σου, γιατί ξέρεις πόσο κουρασμένα είναι αυτά τα κόκαλα. Ξύπνησέ με στο θαύμα της σωτηρίας Σου, και δώσε ζωή στο πνεύμα μου στην πραγματικότητα του έργου Σου στη ζωή μου.

Κύριε, το μυαλό μου είναι γεμάτο δημιουργικές ιδέες,

αλλά είναι όλες μπερδεμένες. Άγιο Πνεύμα, έλα και αιώρησε πάνω από το μυαλό μου όπως εσύ αιωρήθηκες πάνω από τα νερά στη δημιουργία και μίλα τάξη από το χάος! Βοήθησέ με να σταματήσω να προσπαθώ και να εμπιστευτώ ότι θα μου δώσεις όλα όσα χρειάζομαι σήμερα για να κάνω τη δουλειά που μου έχεις δώσει να κάνω.

Θα είστε πιστοί για να ολοκληρώσετε την καλή δουλειά που έχετε ξεκινήσει, και καθώς βαδίζω στην ημέρα μου, δηλώνω την κυριαρχία Σου σε κάθε τομέα της ζωής μου. Σας εμπιστεύομαι τον εαυτό μου και σας ζητώ να με χρησιμοποιήσετε όπως εσείς κρίνετε κατάλληλο. πρωινη προσευχη στο σπιτι

Αυτή η μέρα είναι δική σας. Το σώμα μου είναι δικό σου. Το μυαλό μου είναι δικό σου. Ό,τι είμαι είναι δικό σου. Είθε να είστε ευχαριστημένοι μαζί μου σήμερα. Αμήν. –

Καθημερινή Προσευχή της Ημέρας των Ευχαριστιών

Αγαπητέ Θεέ, σε ευχαριστούμε για την εκπληκτική δύναμη και το έργο σου στη ζωή μας.

Συγχωρέστε μας όταν δεν σας ευχαριστούμε αρκετά για αυτό που είστε, για όλα όσα κάνετε και για όλα όσα έχετε δώσει. Βοηθήστε μας να βάλουμε ξανά τα μάτια και την καρδιά μας πάνω σας. 

Ανανεώστε το πνεύμα μας και γεμίστε μας με την ειρήνη και τη χαρά σας. Σε αγαπάμε και σε χρειαζόμαστε αυτή τη μέρα και κάθε μέρα. Σας επαινούμε και σας ευχαριστούμε, γιατί μόνο εσείς είστε άξιοι! Στο όνομα του Ιησού, Αμήν. – Ντέμπι ΜακΝτάνιελ

Σήκω και Λάμψε στην Καρδιά Μου

Ω Κύριε Ιησού, Δημιουργέ των πάντων, το φως της δόξης του Πατέρα των ουρανών. Σε ευχαριστώ που με άφησες να δω το φως μιας νέας μέρας! Φωτεινός Ήλιος της Δικαιοσύνης, σήκω και λάμψε στην καρδιά μου για να περπατήσω σαν παιδί φωτός όπως την ημέρα και επιτέλους να σε δω στο αιώνιο φως της αιώνιας χαράς. Αμήν. ~ Πηγή: Wilhelm Löhe.

Πρωινή ημέρα των ευχαριστιών

Θεέ μου, σε ευχαριστούμε ειλικρινά για το υπόλοιπο της περασμένης νύχτας και το δώρο μιας νέας μέρας, με τις ευκαιρίες της να σε εξυπηρετήσει. Επιτρέψτε μας να περάσουμε έτσι τις ώρες του με την απόλυτη ελευθερία της υπηρεσίας σας, ώστε το βράδυ να σας ευχαριστήσουμε ξανά. μέσω Ιησού Χριστού του Κυρίου μας. 

Πρωινές προσευχές για προστασία αυτή την ημέρα

«Κανένα όπλο που κατασκευάστηκε εναντίον σου δεν θα πετύχει, και θα αντικρούσεις κάθε γλώσσα που υψώνεται εναντίον σου σε κρίση. Αυτή είναι η κληρονομιά των δούλων του Κυρίου και η δικαίωσή τους από εμένα, λέει ο Κύριος». – Ησαΐας 54:17

Οι πρωινές προσευχές για προστασία μας βοηθούν να θυμόμαστε ότι η πρόνοια του Θεού είναι πάντα παρούσα και πανταχού παρούσα. Τίποτα δεν είναι πιο δυνατό από τον Θεό και τίποτα δεν συμβαίνει χωρίς να το επιτρέψει ο Θεός. Όταν προσευχόμαστε για την προστασία του Θεού, δείχνουμε πίστη σε Αυτόν και υποταγή στο θέλημά Του. Μακάριοι όσοι αναζητούν καταφύγιο στον Θεό, Ο οποίος παρέχει στους πιστούς αιώνια προστασία στη Βασιλεία Του.

“Αυτός που κατοικεί στο καταφύγιο του Υψίστου θα μείνει στη σκιά του Παντοδύναμου.

Θα πω στον Κύριο: “Καταφύγιό μου και φρούριο μου, Θεέ μου, στον οποίο εμπιστεύομαι”. – Ψαλμός 91:1-2

Ακολουθεί ένα παράδειγμα πρωινής προσευχής που χρησιμοποιείται για καθημερινή προστασία: πρωινη προσευχη στο σπιτι

Κύριε, η λύτρωσή μας. Γίνετε η προστασία μας. Κατευθύνετε το μυαλό μας με την ευγενική παρουσία σας. Παρακολουθήστε τα μονοπάτια μας και οδηγήστε μας με την αγάπη σας μέσα από τις κρυφές παγίδες της ζωής.

Προσηλώστε την καρδιά μας πάνω σας καθώς προχωράμε μπροστά, και ακολουθώντας με πίστη, φτάστε στον στόχο σας. μέσω Ιησού Χριστού του Κυρίου μας. Αμήν.

Προσευχή για Θεία Προστασία

Πατέρα Θεέ, καθώς ξεκινάω αυτή τη νέα μέρα, σηκώνω κοντά σου όλες τις ανησυχίες και τις ανησυχίες μου, γνωρίζοντας ότι είσαι το καταφύγιό μου και η δύναμή μου.

Κύριε, ζητώ τη θεϊκή σου προστασία και καθοδήγηση για τον εαυτό μου και τους αγαπημένους μου. Τυλίξτε τα στοργικά σας χέρια γύρω μας, προστατέψτε μας από το κακό και καθοδηγήστε μας με ασφάλεια στις προκλήσεις που μπορεί να προκύψουν.

Προσεύχομαι για ανοιχτές πόρτες ευκαιριών, ορατές και αόρατες. Είθε η σοφία σου να φωτίσει το μονοπάτι μου και να αναγνωρίσω τις ευκαιρίες που δίνεις μπροστά μου. Δώσε μου το κουράγιο να περνώ από αυτές τις πόρτες με πίστη και αυτοπεποίθηση.

Κύριε, επιδιώκω την επιτυχία, όχι μόνο για δικό μου όφελος αλλά για το μεγαλύτερο καλό.

 Είθε το έργο των χεριών μου να είναι πηγή ευλογίας για τους άλλους και αντανάκλαση της χάρης σας. Ανοίξτε τις πόρτες για να γίνω πηγή χαράς και ενθάρρυνσης σε όσους συναντώ.

Γέμισε την καρδιά μου με την ειρήνη σου, την αγάπη σου και τη χαρά σου, ώστε να ακτινοβολώ την παρουσία σου σε όλους όσους συναντώ σήμερα. Είθε αυτή η ημέρα να είναι μια απόδειξη της πιστότητάς σας και ένα βήμα προς τον σκοπό που έχετε για τη ζωή μου. Στο όνομα του Ιησού, προσεύχομαι. Αμήν.

Μια προσευχή για το πρωί (έκτος αιώνας)

Ω Θεέ, διπλώσατε το κάλυμμα της νύχτας για να μας ντύσετε τη χρυσή δόξα της ημέρας. Διώξτε από τις καρδιές μας όλες τις ζοφερές σκέψεις και κάντε μας να χαρούμε με τη λάμψη της ελπίδας, ώστε να μπορέσουμε να επιδιώξουμε αποτελεσματικά τις υποσχεμένες αρετές. μέσω Ιησού Χριστού του Κυρίου μας. Αμήν.  πρωινη προσευχη στο σπιτι

Πρωινές προσευχές για δύναμη σήμερα

«Αλλά αυτοί που περιμένουν τον Κύριο θα ανανεώσουν τη δύναμή τους· θα ανέβουν με φτερά σαν αετοί· θα τρέξουν και δεν θα κουραστούν· θα περπατήσουν και δεν θα λιποθυμήσουν». – Ησαΐας 40:31

Η ζωή μπορεί να είναι δύσκολη, με διάφορες δοκιμασίες, δοκιμασίες, ακόμα και νίκες που μπορεί να μας κάνουν να νιώθουμε αδύναμοι και να χρειαζόμαστε δύναμη. Μια ισχυρή πρωινή προσευχή για δύναμη είναι απαραίτητη για να μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε την επόμενη μέρα. Ζητώντας από τον Πατέρα μας που είναι στους ουρανούς τη δύναμή Του, μας υπενθυμίζεται ότι δεν προορίζεται να αντιμετωπίζουμε κάθε μέρα μόνοι μας. Ζητούμε ταπεινά τη δύναμή Του για να μας καθοδηγήσει στις προκλήσεις μιας νέας ημέρας.

«Η σάρκα μου και η καρδιά μου μπορεί να χαλάσουν, αλλά ο Θεός είναι η δύναμη της καρδιάς μου και η μερίδα μου για πάντα». – Ψαλμός 73:26

Είναι σημαντικό να ζητάμε απλώς από τον Θεό να καθοδηγήσει, να μας υποστηρίξει και να μας δώσει την πνευματική, σωματική και συναισθηματική δύναμη για να τα βγάλουμε πέρα ​​κάθε μέρα. Είναι εκπληκτικό τι μπορεί να κάνει μια καθημερινή πρωινή προσευχή όπως αυτή για να μας κρατήσει συγκεντρωμένους και προετοιμασμένους για οτιδήποτε μας έρθει.

Εδώ είναι ένα δείγμα ισχυρής πρωινής προσευχής για δύναμη για να αντιμετωπίσετε την ημέρα:

Αγαπητέ Κύριε, αυτό το φως της ημέρας, όταν ξυπνήσω και ετοιμάζομαι για τη μέρα μου, προσεύχομαι να μου δώσεις δύναμη σήμερα να είμαι δυνατός για Σένα σε αυτόν τον κόσμο γεμάτο πειρασμούς.

Κύριε, ξέρεις ότι υπάρχουν αγώνες που θα περάσω σήμερα. 

Προσεύχομαι να είσαι μαζί μου καθώς τα περνάω. Να με κουβαλάς όταν είμαι πολύ αδύναμος. Αν σκοντάψω σε πειρασμό , συγχώρεσέ με, Πατέρα. Οδήγησέ με μακριά τους, Πατέρα. Χρειάζομαι τη δύναμή Σου για να ξεπεράσω αυτά τα κακά.Όταν θριαμβεύω εναντίον τους, σε επαινώ, Πατέρα. Χωρίς Εσένα, δεν θα είχα ζωή ούτε δύναμη να ζήσω. Ευλόγησε τους αγαπημένους μου με τη δύναμη που μου έδωσες, Κύριε. Είσαι άξιος κάθε επαίνου και λατρείας. Είσαι η δύναμή μου και η προστασία μου.

Κράτα την οικογένειά μου και εμένα ασφαλείς ανά πάσα στιγμή, Κύριε, ειδικά όσοι βρίσκονται σε διέλευση σήμερα το πρωί. Στο όνομα του Υιού Σου Ιησού, προσεύχομαι, Αμήν. πρωινη προσευχη στο σπιτι

Πρωινή Προσευχή Δύναμης

Παντοδύναμα Θεέ, γεμίζεις τα πάντα με την παρουσία Σου. Στη μεγάλη Σου αγάπη, κράτα μας κοντά Σου αυτή την ημέρα. Χάρισε να σε θυμόμαστε σε ό,τι κάνουμε και να έχουμε τη δύναμη να ζούμε σύμφωνα με τις εντολές Σου. Βοήθησέ μας να αγαπάμε ο ένας τον άλλον όπως εσύ μας αγαπάς και συγχώρησε τις αμαρτίες μας όπως συγχωρούμε εμείς τους παραβάτες μας, μέσω του Ιησού Χριστού του Κυρίου μας. Αμήν.

Ξάνθη νέα , ξανθη νεα , ελλαδα νεα ,

ακολουθήστε μας στο FACEBOOK

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × 4 =