Home ΕΙΔΗΣΕΙΣ πωσ να τον ερεθισω απο αποσταση

πωσ να τον ερεθισω απο αποσταση

0
20
πωσ να τον ερεθισω απο αποσταση
πωσ να τον ερεθισω απο αποσταση

πωσ να τον ερεθισω απο αποσταση

πωσ να τον ερεθισω απο αποσταση

Κατά τη διάρκεια της γλυκόπικρης φάσης της σχέσης σας σε μεγάλες αποστάσεις, θα παρατηρήσετε ότι θα υπάρξει αρκετή αρνητικότητα. Η πηγή μπορεί να είναι οι φίλοι σας, τυχαίοι άνθρωποι που συναντάτε σε εστιατόρια ή μπαρ και, δυστυχώς, ακόμη και οικογένεια.

 

Η αλήθεια είναι ότι μερικοί άνθρωποι απλώς δεν είναι σε θέση να αφομοιώσουν τη σκέψη ότι είναι με κάποιον ενώ δεν είναι σωματικά μαζί. Μην τους κατηγορείτε. Είναι δύσκολο να κατανοήσουμε τη δυναμική αυτών των σχέσεων, εκτός αν μπείτε σε μία. Θυμάμαι να επαναλαμβάνω ξανά και ξανά ότι δεν θα είχα ποτέ σχέση με κάποιον που ζει σε διαφορετική πόλη … Μέχρι να πέσω για έναν άντρα που επρόκειτο να μετακομίσει σε άλλη χώρα και κατάλαβα ότι προτιμούσα να έχω σχέση σε απόσταση παρά καθόλου σχέση.

 

Άλλοι άνθρωποι μπορεί να θέλουν απλώς να κάνουν μια μικρή συζήτηση ρωτώντας πώς κάνετε εσείς και ο αγαπημένος σας, αλλά χωρίς να σημαίνει τίποτα κακό. Το πρόβλημα είναι ότι όλες αυτές οι ερωτήσεις σας τραβούν αμέσως στη θλίψη. Μελλοντικά σχέδια, χειρισμός της απόστασης, μετακίνηση μαζί… Για κάποιον είναι απλώς θέμα περιέργειας, αλλά για εσάς υπενθυμίζουν γιατί δεν είστε ακόμα μαζί.

 

Για όσους βρίσκονται σε μεγάλες αποστάσεις, πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για το πόσο ενοχλητικοί άνθρωποι γύρω σας μπορούν να πάρουν τις ερωτήσεις τους. Και, ελπίζω να βρείτε νέους και αποτελεσματικούς τρόπους για την αντιμετώπισή τους.

 

Για εκείνους που δεν ανήκουν σε LDR, ακολουθεί μια λίστα με ερωτήσεις που ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να κάνετε.

 

Οι πιο ενοχλητικές ερωτήσεις σχέσεων υπεραστικών:

 

# 1 Πώς νιώθεις να έχεις τόσο μεγάλη απόσταση μεταξύ των δύο;

 

Θυμάμαι να νιώθω σωματικό πόνο κάθε φορά που έκανα πίσω το σπίτι μου μετά την επίσκεψη του φίλου μου. Οι πρώτες μέρες μετά την επιστροφή στο σπίτι ήταν απαίσια. Χρειαζόμουν χρόνο για να συνηθίσω να είμαι μόνος ξανά.

 

Τον υπόλοιπο χρόνο, η απόσταση αισθάνεται εντελώς ωραία. Εκπονείτε μια συγκεκριμένη ρουτίνα στο διαδίκτυο που σας κάνει να ξεχάσετε τα μίλια.

# 2 Είναι πραγματικά σχέση αν δεν βλέπει καν ο ένας τον άλλον;

 

Επικοινωνούμε καθημερινά, υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον και, πάνω απ ‘όλα, επιλέξαμε να είμαστε σε μια σχέση εμπιστοσύνης και αφοσίωσης. Γι ‘αυτό είναι μια σχέση. Το να έχετε σχέσεις χωρίς να ζείτε στον ίδιο ταχυδρομικό κώδικα είναι μια μεγάλη πρόκληση και για τις δύο πλευρές, δεν υπάρχει λόγος να τους κάνετε να νιώθουν άσχημα ρωτώντας τον.

 

# 3 Πώς το διαχειρίζεστε πραγματικά;

 

Πώς διαχειριζόμαστε τι; Νιώθω σαν να ρωτώ σε αντάλλαγμα: «Πώς διαχειρίζεστε πραγματικά την καθημερινή σας ζωή; Πώς το καταφέρνετε στη μέρα σας; “

# 4 Τι θα κάνετε όταν τελειώσει;

 

Θα είμαι σε σχέση χωρίς απόσταση μόλις τελειώσει το LDR μου. Τι θα κάνεις όταν τελειώσει η σχέση σου;

# 5 Έχετε σκεφτεί να χωρίσετε;

 

Ναι, είναι ευκολότερο να παγιδευτείς σε έναν κύκλο κακών συναισθημάτων, ειδικά όταν έχεις ένα επιχείρημα ή νιώθεις άσχημα επειδή τους λείπεις τόσο πολύ και δεν μπορείς να αγκαλιάσεις. Δεν είναι τίποτα κακό να αρνηθείτε κατά καιρούς, ειδικά επειδή δεν είναι τόσο εύκολο (και χρειάζεται περισσότερος χρόνος) για την επίλυση ζητημάτων, επειδή το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να κάνετε μια κλήση Skype. Ή, ακόμη και πιο ριψοκίνδυνο … μηνύματα μεταξύ τους

# 6 Τον λείπεις όλη την ώρα;

 

Λοιπον ναι. Σκέφτομαι σχεδόν όλη την ώρα, γιατί ονειρεύομαι να μοιραστώ μαζί του όλες τις εμπειρίες μου – από τρελές περιπέτειες μέχρι τη σιωπή όταν δεν κάνω τίποτα το απόγευμα της Κυριακής.

# 7 Γιατί δεν έκλεισες ακόμη την απόσταση;

 

Πιστεύω ότι όσοι δεν έχουν εμπειρία LDR δεν καταλαβαίνουν τη σοβαρότητα αυτής της ερώτησης. Υπάρχουν λίγα πράγματα που πρέπει να κάνουμε εκ των προτέρων: αποφασίστε τη χώρα στην οποία θα θέλαμε να εγκατασταθούμε, ποιος έχει λιγότερους δεσμούς με την τρέχουσα θέση τους, ποιες είναι οι απαραίτητες προετοιμασίες πριν μετακομίσετε (κόψτε τη δουλειά, μάθετε τη γλώσσα, αναζητήστε μια νέα δουλειά, εξοικονομήστε χρήματα…)

 

Και, το πιο σημαντικό, αποφασίστε αν το άλλο άτομο αξίζει την ευκαιρία να περάσει τη ζωή μας μαζί. Αυτό μπορεί να διαρκέσει χρόνια, όχι μήνες.

 

Ποτέ δεν έπαιρνα πολλές λεπτομέρειες πίσω από αυτές τις αποφάσεις. Συνήθιζα να λέω: «Όπως μπορείτε να δείτε, όχι. Αλλά σίγουρα θα ξέρετε μόλις το κάνουμε τελικά. “

# 8 Δεν θα ήταν ευκολότερο να είσαι ανύπαντρος;

 

Για μένα, η ευκολία του να είσαι ανύπαντρη δεν ξεπερνά την ασφάλεια, την εκπλήρωση, το κίνητρο, την υποστήριξη, τη ζεστασιά και την ευτυχία που έχω με αυτό το άτομο, ακόμα κι αν ζει χώρες μακριά.

# 9 Γιατί δεν βρίσκετε κάποιον εδώ;

 

Αν ήθελα να βρω κάποιον, θα το έκανα. Αλλά βρήκα το δικό μου και μόνο που έτυχε να ζει σε άλλη χώρα. Και αξίζει τον κόπο.

# 10 Ω, θα τον δεις ξανά …

 

Ναι, και δεν θα πρέπει να είναι πολύ εκπληκτικό – μπορείτε να βλέπετε τον σύντροφό σας κάθε βράδυ. Το να βλέπω τον σύντροφό μου μία φορά το μήνα δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη…

`αμάθεια https://xanthitoday.gr/2021/03/16/%ce%b1%ce%bc%ce%ac%ce%b8%ce%b5%ce%b9%ce%b1/

αγχος https://xanthitoday.gr/2021/03/16/%ce%ac%ce%b3%cf%87%ce%bf%cf%82/

https://www.facebook.com/Η-αγάπη-είναι-το-παν-114159820772117/

διαβαστε επισης για το αγχος

διαβαστε επισης για τις σκεψεις μας

διαβαστε και για την ψυχολογιαολα τα αρθρα 

ξανθη νεα

Η διαδικτυακή εφημερίδα https://xanthitoday.gr/ παρέχει τα τελευταία νέα από όλη την Ελλάδα και την Ξάνθη. Παρέχει επίσης παγκόσμια νέα.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here