More
  HomeΕΛΛΑΔΑΣτέφανος Κασσελάκης: Σφοδρή επίθεση στους διαφωνούντες - Διαγραφές τώρα ή πάω στα...

  Στέφανος Κασσελάκης: Σφοδρή επίθεση στους διαφωνούντες – Διαγραφές τώρα ή πάω στα μέλη – Του φώναξαν «αίσχος»

  Published on

  spot_img

  Στέφανος Κασσελάκης Στην Επιτροπή Δεοντολογίας δόθηκε μια εβδομάδα από τον ίδιο για να αφαιρέσει το «4». Δήλωσε ότι ο διχασμός εντός του ΣΥΡΙΖΑ υπήρχε εδώ και χρόνια. «Καλημέρα» άνοιξε την ομιλία του ο πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης. «Δείχνοντας» επικριτικά το πλευρό του Ευκλείδη Τσακαλώτου, αλλά και της Έφης Αχτσιόγλου και του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ PS, Αλέξη Τσίπρα, με υψηλούς τόνους, ολομέτωπη επίθεση στην αντιπολίτευση εντός του κόμματος και πολλές αιχμές. «Το 41% δεν δείχνει ότι ο κόσμος είναι ικανοποιημένος με τη ΝΔ. Είναι επειδή 600.000 συμπατριώτες μας πέθαναν από αποχή».

  Ο κ. Κασσελάκης, εμμένοντας στην απόφασή του να διεξαγάγει εσωκομματική ψηφοφορία, έδωσε προειδοποίηση μιας εβδομάδας στην Επιτροπή Δεοντολογίας να συγκληθεί για να συζητηθούν οι διαγραφές.

  Επιπλέον, είπε ότι «τέλειωσε το πάρτι, τελείωσε η συντροφικότητα» και έξαλλος επιτέθηκε στην αξιωματική αντιπολίτευση υποστηρίζοντας ότι «κανείς σας δεν θα πήγαινε στα κανάλια για να γίνει η Πέμπτη φάλαγγα της ΝΔ».

  Τα βέλη δείχνουν την αντίσταση μέσα στο κόμμα

  Μιλώντας στην αξιωματική αντιπολίτευση αλλά και στα στελέχη της Ομπρέλας, ο κ. Κασελάκης δήλωσε: «Είναι η τελευταία φορά που τα εσωκομματικά απασχολούν τον ΣΥΡΙΖΑ όσο είμαι Πρόεδρος». ΥΓ: Το τελευταίο παράδειγμα! Κάποιος που μένει στο κόμμα ενώ το δηλώνει «επιθεώρηση» Κάποιος που μένει στο κόμμα ενώ δηλώνει ότι «η ολιγαρχία και η διαπλοκή έχουν εγκατασταθεί στον ΣΥΡΙΖΑ» Αυτός που μένει στο κόμμα και ισχυρίζεται ότι ο Τραμπ και ο Μπέπε Γκρίλο είναι ο νέος πρόεδρος και ότι «δεν ήρθε, τον έφεραν» Κάποιος που δηλώνει ότι θα κάνει νέο κόμμα, βάζει το όνομα του κόμματος στα κανάλια, και μένει στο κόμμα. κάποιος που μένει στο πάρτι ενώ το συνδέει αυθαίρετα με τον μαύρο ιστό.

  «Κάποιοι δηλώνουν κόμμα αφού κάνουν την επιλογή τους.

  Τα αριστερά τους μέτρα θα δείχνουν μηδέν, αλλά πιστεύουν ότι θα λάβουν 3%. Όσο για αυτούς που θα εμπλακούν σε φαινομενικά αριστερή πολιτική χρησιμοποιώντας μακροσκελή γραπτά που είναι γεμάτα ασάφειες και σάλτσες. Η πολιτική των pumaro. Η στεγαστική κρίση θα λυθεί και το κράτος δικαίου θα αποκατασταθεί με τις αριστερές μας πολιτικές. Όλοι, όλα και όλοι θα έχουν δικαιώματα ως αποτέλεσμα, σύμφωνα με τον Στέφανο Κασσελάκη.

  «Πάλι στο μυαλό μου είσαι;» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ξεκινώντας μια συνομιλία στο dark web με τους παρευρισκόμενους. Νομίζω ότι πρέπει να έχετε το 50% των ψήφων στις εκλογές με αυτόν τον τρόπο σκέψης. Θεωρείτε ότι τα άτομα είναι απλοϊκά; Τους απεχθάνομαι και δεν απαιτώ τα συστήματά τους».

  Τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής αντέδρασαν εκνευρισμένα, φώναζαν «ντροπή» όταν ο κ. Κασελάκης δήλωσε «κανείς μας δεν θα πήγαινε στα κανάλια για να γίνει η 5η φάλαγγα της ΝΔ».

  Η ομιλία του Στέφανου Κασελάκη λεπτό προς λεπτό

  Εκτιμούμε την ψήφο τους, έτσι θα δημιουργήσουμε ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα. Ακούστε μας: Έχουμε τη δύναμη να πείσουμε και να κυβερνήσουμε. Αυτό, κατά την άποψή μου, αξίζει στον ΣΥΡΙΖΑ, και το πιο σημαντικό, αυτό νομίζω ότι αξίζει το έθνος μας.

  • Δεν θα υπάρξει άλλη αντιπαλότητα και διχασμός. Είστε περίεργοι για το τι έχει να πει η κοινωνία; Πήγαινε να την ακούσεις χωρίς προειδοποίηση.

  -Ακούγονταν ντροπιαστικά λόγια, αλλά κανείς μας δεν θα πήγαινε στα κανάλια για να σχηματίσει την Πέμπτη Φάλαγγα της ΝΔ. Θα αναλάβουμε την πιο βάναυση διαχείριση στην πρόσφατη μνήμη ένας προς έναν.

  Λίγα λόγια για το επιβλαβές διαδικτυακό περιβάλλον. Σε σκέφτομαι πάλι; Νομίζω ότι πρέπει να έχετε το 50% των ψήφων στις εκλογές με αυτόν τον τρόπο σκέψης. Θεωρείτε ότι τα άτομα είναι απλοϊκά; Τους απεχθάνομαι και δεν απαιτώ αυτές τις διασφαλίσεις. Θέλω να ταξιδέψω με άλλους. Ένα άτομο με ανοιχτό μυαλό είναι εκεί μπροστά σας. Μαζί, θα σας δείξουμε ότι οι προηγούμενες εμπειρίες με τις συνεργασίες σας δεν θα υπάρχουν πλέον.

  Θα σου απλώσω ένα χέρι φιλίας και θα το κάνω όσο συχνά χρειάζεται. Θέλω να είμαι ευθύς μαζί σου: Δεν έχω στενό κύκλο. Αναγνωρίζετε την ομάδα μου; Σίγουρα μπορώ να σε νιώσω τηλεπαθητικά. Σύμφωνα με τον πρόεδρο, δεν πρέπει να δημιουργείς έναν στενό κύκλο αν δεν τον θέλεις. Λέω ευχαριστώ και είμαι ευγνώμων σε όλους όσους μου είπαν ότι με υποστήριξες, αλλά προχωρώντας μπροστά, δεν έχει σημασία για μένα. Δούλεψε σκληρά, κάνε πρόοδο για τον ΣΥΡΙΖΑ και την κοινωνία και θα είμαι εκεί για σένα. Δεν με νοιάζει αν βοήθησες άλλους. δουλέψτε για τη βελτίωση της κοινωνίας και του ΣΥΡΙΖΑ και θα σας βάλω πρώτο.

  Πραγματικά πιστεύω ότι το πρώτο είναι πρώτο και το δεύτερο είναι πρώτο.

  Είναι ημέρα αποδοχής σήμερα. Η αρχή της ενοποίησης είναι η αποχώρηση των στελεχών που διαγράφονται.

  Σε ποιο βαθμό ένας ηγέτης όπως ο Αλέξης Τσίπρας έχει κάνει να νιώθει μικρότερος από άλλους που διαφωνούν μαζί του; Ο ΣΥΡΙΖΑ τα τελευταία χρόνια είναι ένα κόμμα που δεν λειτουργεί.

  Όλοι έχουμε τον ίδιο στόχο, επομένως θα κάνουμε ο καθένας το κομμάτι του. Χωρίς αποκλεισμούς, έχω δίκιο; Αυτό ισχύει για όλους.

  • Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι διχασμένος εδώ και καιρό. θυμηθείτε πόσες φορές ο Αλέξης Τσίπρας χρειάστηκε να συγκεντρώσει ανακριβείς παρατηρήσεις που επηρέασαν σοβαρά τα ποσοστά;

  Έχω επίγνωση των μακροχρόνιων προσωπικών δεσμών και των συναισθηματικών δεσμών που δένουν όσους μεγάλωσαν στο ίδιο σπίτι.

  Όχι για να μαζέψουμε πρόσωπα ή μόδες, αλλά περισσότερο για να δούμε αν τα μέλη του κόμματος της αντιπολίτευσης, που προηγουμένως δεν έπαιρναν ούτε ευχαριστήριο σημείωμα από την Κουμουνδούρου, θα δέχονταν τέτοιες απόψεις.

  Τι πρέπει να κάνει ένας πρόεδρος όταν κάποιος προσβάλλει το κόμμα; Απευθυνθείτε στον κόσμο μας. Ζητώ συγγνώμη, αλλά δεν είμαι αυτός ο πρόεδρος. Ο αρχηγός της ομάδας είσαι εσύ. Αν μιλάμε για διαγραφές όταν το πάρτι κοντεύει να καταρρεύσει, το έχω βαρεθεί. Φροντίστε η γιορτή να ξεπεράσει τους ανθρώπους που την κοροϊδεύουν. Περιφρόνηση για τη συμπεριφορά που επιδεικνύεται.

  Λάβετε αποφάσεις τώρα, όχι αργότερα, αφού τα ζωντανά πράγματα λειτουργούν σε πραγματικό χρόνο.

  Επιλέξτε έναν σοσιαλιστή που θα τιμά και το εκλογικό σώμα και τους ίδιους. Τώρα προσφέρετε μια λύση. να μεταφέρει τη θέση μιας σταθερής πλειοψηφίας —και όχι μια επιθυμία— που θα αποτρέψει τις παρεξηγήσεις. γιατί τα άτομα αυτά δεν μπορούν να εκπροσωπήσουν το κόμμα καθώς δεν έχουν την ιδιότητα του μέλους. Αυτό πρέπει να το καταλάβει και η Επιτροπή Δεοντολογίας που πρέπει να συνεδριάσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Αν όχι, αναγκάζομαι να παροτρύνω τα μέλη και τους συμμάχους του ΣΥΡΙΖΑ να το κάνουν και μπορεί να το κάνω χρησιμοποιώντας το 15% που επιτρέπει η νομοθεσία.

  • Τα δικαιώματα όλων θα τα φέρει η αριστερά μας.
  • Αυτό δεν είναι προσωπικό θέμα. Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να περιμένει (πολλοί είπαν όχι); Ας το παραδεχτούμε; μερικοί άνθρωποι αποφάσισαν να δράσουν χωρίς να λάβουν υπόψη τις απόψεις της κοινότητας. Πιστεύουν ότι θα λάβουν το 3% των ψήφων, αλλά η κομμουνιστική τους πολιτική θα λάβει μόνο το 0,3%. Μεγάλα κείμενα που συζητούν την πολιτική του πούμαρο με διφορούμενους τρόπους.

  Αυτός που διεκδικεί το κόμμα είναι υπό έλεγχο και μένει. κάποιος που ισχυρίζεται ότι η ολιγαρχία έχει ενταχθεί στο κόμμα. Ένα άτομο που δηλώνει νέο κόμμα παραμένει στην ομάδα. Αυτό που παραμένει και συνδέει την ομάδα με τον σκοτεινό ιστό. Αυτοί οι ηγέτες ανήκουν στο δικό σας κόμμα. Τα μέλη και τα στελέχη δεν σχεδιάζουν να αποχωρήσουν αφού πιστεύουν ότι ο πρόεδρος είναι όλα όσα λέει. Και το αν το αφήσεις ή όχι είναι το ερώτημα. Θα είχαν αφαιρεθεί από άλλο κόμμα (έστω και αποδοκιμασία) μέσα σε λίγες ώρες. Αυτό που τσιμπάει είναι η πραγματικότητα. Τα στελέχη του κόμματος που παραιτούνται από τους ψηφοφόρους έχουν ωστόσο θέσεις σε αυτό. Δεν είναι ανακαίνιση. Το επιτρέπετε;

  Αν είμαστε όπως τότε, οι εκβιασμοί και οι καταναγκασμοί των τελευταίων δέκα ετών θα επαναληφθούν.

  Η ιδέα μας είναι ότι η κοινωνική ασφάλιση διασφαλίζεται από μεγάλο εργατικό δυναμικό και υψηλές αμοιβές.

  Μας δόθηκε μια ανάπαυλα για να ανασυγκροτήσουμε την οικονομία και να την κάνουμε πιο εφευρετική και εξωστρεφή. Δημιουργήστε μια ακμάζουσα, βιώσιμη οικονομία που κρατά τη νεολαία στο σπίτι και αποφέρει αρκετά έσοδα για τη στήριξη του κράτους πρόνοιας.

  Παρέμβαση του ΔΣ της ΚΕ, που ζητά τη διακοπή των εορτών και απειλεί ακόμη και με αποπομπή ατόμων που εκφράζουν τις απόψεις τους

  Θα έπρεπε να συζητάμε τα κοινωνικά προβλήματα τώρα όταν βρεθούμε μαζί.

  Είπε, «Σεβαστείτε όλους τους ομογενείς», ακολουθώντας χλευασμούς.

  • Πώς να παρουσιάσετε ένα αξιόπιστο κυβερνητικό σχέδιο χρησιμοποιώντας τις παρατηρήσεις Κατρούγκαλου και το τοπικό νόμισμα

  Είπε: «Θα μιλήσω πιο δυνατά», αλλά η φωνή του ήταν πνιγμένη και συνέχισε.

  Δεν καταφέραμε να τους παρουσιάσουμε μια σταθερή κυβερνητική πρόταση.

  Οι Έλληνες δεν ζουν καλά στη χώρα και το ποσοστό του 41% δεν αντικατοπτρίζει την ικανοποίησή τους από τη ΝΔ αλλά μάλλον τις 600.000 που χάθηκαν λόγω της αποχής.

  Ξάνθη νέα , ξανθη νεα , ελλαδα νεα ,

  ακολουθήστε μας στο FACEBOOK

  Latest articles

  ποτε η γενικη αιματοσ δειχνει καρκινο

  ποτε η γενικη αιματοσ δειχνει καρκινο Εξετάσεις αίματος για τον καρκίνο: Εργαστηριακές εξετάσεις...

  αστεια στιχακια για προσκληση γενεθλιων

  αστεια στιχακια για προσκληση γενεθλιων Προειδοποίηση: Γήρανση σε εξέλιξη! Ελάτε μαζί μας για τα γενέθλια...

  ευχεσ γενεθλιων για φιλη

  ευχεσ γενεθλιων για φιλη Είστε εδώ γιατί μπορεί να είναι δύσκολο να καταλάβετε τι...

  ευχεσ για βαπτιση κοριτσιου

  ευχεσ για βαπτιση κοριτσιου Το όνομα που δίνεται στη διαδικασία ή στο μυστήριο του...

  More like this

  ποτε η γενικη αιματοσ δειχνει καρκινο

  ποτε η γενικη αιματοσ δειχνει καρκινο Εξετάσεις αίματος για τον καρκίνο: Εργαστηριακές εξετάσεις...

  αστεια στιχακια για προσκληση γενεθλιων

  αστεια στιχακια για προσκληση γενεθλιων Προειδοποίηση: Γήρανση σε εξέλιξη! Ελάτε μαζί μας για τα γενέθλια...

  ευχεσ γενεθλιων για φιλη

  ευχεσ γενεθλιων για φιλη Είστε εδώ γιατί μπορεί να είναι δύσκολο να καταλάβετε τι...