Ερντογάν: «Η Τουρκία δεν έχει προβλήματα που δεν μπορεί να λύσει με τους γείτονές της»

0 0
Read Time:1 Minute, 20 Second


Για τα προβλήματα που μπορούν να επιλυθούν με τις γειτονικές χώρες της Τουρκίας, αλλά και για τη ηρεμία και την ειρήνη που προσπαθεί να εδραιώσει στη χώρα του, μίλησε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Μιλώντας στη στη 14η ετήσια διάσκεψη των Τούρκων πρέσβεων στην Άγκυρα, σύμφωνα με την ΕΡΤ ανέφερε ότι «δεν θέλουμε να υπάρξει άλλο αίμα και δάκρυα. Ειδικά αν ο πόλεμος επεκταθεί στη Μαύρη Θάλασσα, θα ήταν καταστροφή.

Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε και στο εξής με ειλικρίνεια για να μειώσουμε την ένταση. Δεν θέλουμε φιλονικίες με κανέναν, δεν επιδιώκουμε να αυξήσουμε τις διενέξεις. Δεν υπάρχει πρόβλημα που δεν μπορεί να λυθεί με κανέναν, ειδικά με τους γείτονές μας».

«Συνεχίζονται οι επαφές μας για τη συνέχιση της συμφωνίας της Μαύρης Θάλασσας για τα σιτηρά. Ο κ. Πούτιν δείχνει επίσης ευαισθησία σχετικά με την πρόσβαση των Αφρικανών αδελφών μας σε προϊόντα σιτηρών. Ας ελπίσουμε ότι θα βρούμε ένα κοινό έδαφος.

Αναμφίβολα, η λύση αυτού του προβλήματος, χωρίς περαιτέρω αδιέξοδο, εξαρτάται από την εκπλήρωση των υποσχέσεων των δυτικών χωρών» είπε ακόμα ο Ταγίπ Ερντογάν.

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published.